روش های تحلیل تکنیکال شامل 12 روش تحلیلی

هر کدام از روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بورس مزایای خود را دارد. بیش از 100 روش مختلف تحلیلی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه وجود دارد. باید توجه داشت که افراد سرمایه گذار باید با توجه به استراتژی خود از یک یا چند روش تحلیلی استفاده کنند.

باید توجه داشت برای سرمایه گذاری در بورس از هر روشی در تحلیل تکنیکال نباید استفاده کرد. برای نتیجه گیری بهتر است از روش های شناخته شده که در طول سالها مورد استفاده قرار گرفته و نتایج مثبت داشته است استفاده شود. البته نباید فراموش کرد که خیلی از شیوه های تکنیکالی هم هستند که نتایج بسیار عالی در بورس دارند ولی هنور زیاد شناخته شده نیستند. بهتر است برای اطمینان از هر روش تحلیلی ابتدا خودتان راه های مورد نظر را تست کنید. و بهترین روش تحلیل تکنیکال که با استراتژی شما هماهنگ است را بصورت اختصاصی تهیه کنید.

با توجه به درخواست خوانندگان در این مقاله در مورد بهترین روش های تحلیل تکنیکال توضیح داده ام. پیشنهاد می کنم حتما تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

همچنین دو محصول حرفه ای نرم افزار تحلیل تکنیکال بورس برای سیگنال دهی در وب سایت ثروت آفرین کد نویسی شده است. محصول اندیکاتور خرید و فروش (هشدار ورود به سهم) که سهم های با بازدهی 10 تا 30 درصد را به سرمایه گذاران در بورس سیگنال می دهد. محصول دیگری تحت عنوان اندیکاتور پول هوشمند (شناسایی پول هدفمند) نیز برای شناسایی پول های کلانی که به یک سهام وارد می شود و باعث رشد شارپی آن می شود نیز در وب سایت ثروت آفرین وجود دارد که می توانید از این اندیکاتورها استفاده کنید.

انواع روش های تحلیل تکنیکال

پیشنهاد ویژه ثروت آفرین : فیلتر طلایی بورس (کسب سود در بازارهای ریزشی)

انواع روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بازارهای مالی و بورس

روش فیبوناچی در تحلیل تکنیکال :

این روش توسط شخصی به نام فیبوناچی که در قرن سیزدهم میلادی در ایتالیا زندگی می کرد ابداع شد. فیبوناچی یک ریاضی دان بود و مانند بسیاری دیگر از دانشمندان عصر خود تحلیل های زیادی انجام داد. فیبوناچی به دنبال ریشه های عددی بود که بواسطه آن بتواند بسیاری از پدیده های علمی را توجیه نماید. فیبوناچی با تحقیقات و تحلیل گسترده خود توانست چند سری از اعداد را که بین آنها روابط منطقی جالب و عجیبی وجود داشت شناسایی کند.

این اعداد شامل 1-1-2-3-5-8-13-21-34 و… بود که هر عدد حاصل جمع دو عدد قبلی خود می باشد. همچنین فیبوناچی عدد 1/618 را ریشه خیلی از روابط در طبیعت و نظم در آن می دانست. فیبوناچی به نتایج جالب توجهی رسید مثلا نسبت قاعده به ارتفاع اهرام مصر از این الگو تبعیت می کرد. شایان ذکر است بر اساس این اعداد اندیکاتور فیبوناچی نیز طراحی گردید.

فیبوناچی دریافت نسبت طول به قطر دانه های آفتابگردان همچنین نسبت زنبور های عسل نر به ماده در یک کندو نیز این قاعده تبعیت می کردند. فیبوناچی ریشه طلایی را در مسائل مالی دخالت داد و به اعداد ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲% – ۵۰% – ۶۱٫۸% – ۱۶۱٫۸% – ۴۲۳% و… رسید که در آموزش تحلیل تکنیکال بسیار کاربرد پیدا کرد و می توانید در این بخش از سایت نمودار تحلیل تکنیکال و انواع اندیکاتورها را مشاهده فرمایید.

فیبوناچی در بازار بورس عبارت است از خطوط حمایت و مقاومت یک سهم یا جفت ارز که قیمت بین این سطوح در حرکت است. این سطوح به واسطه ریشه طلایی شکل می گیرد و بر اساس آن می توان قیمت سهم در آینده را پیش بینی کرد. اگر شما هم به آموزش فیبوناچی در بورس علاقه مند شدید مقاله آموزش ابزارها و سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال را حتما مطالعه کنید.

نمودار شمعی ژاپنی یا کندل استیک :

نمودار های شمعی یا کندل استیک (Candlestick) بنا به گفته بزرگان بورس بهترین نمودار تحلیل تکنیکال است و برای اولین بار در قرن هفدهم میلادی توسط معامله گران برنج در ژاپن ابداع شد. معامله‌گران در بازار بورس از نمودار های مختلفی برای تحلیل استفاده می کنند. البته سه نمودار خطی، میله‌ای و کندل استیک هر کدام طرفداران خاص خود را در تحلیل تکنیکال دارد. در بین این سه نمودار، نمودار کندل استیک (Candle Stack) به دلیل مزیت‌های تکنیکی بیشماری که دارد مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.

یکی از مزیت های استفاده از نمودار کندل استیک پیش بینی روند صعودی یا نزولی یک سهام می باشد. نمودار کندل استیک از چهار بخش اصلی و بسیار مهم تشکیل شده است. این چهار بخش عبارت است از قیمت آغازین (open) ، قیمت پایانی  (close)، بالاترین قیمت در بازه زمانی (High) و پایین ترین قیمت که در بازه زمانی (Low)  تعیین شده رخ داده است.

جالب است بدانید اندازه بدنه و سایه پایین و بالا در کندل استیک اهمیت بسیار زیادی در تحلیل دارد. هنگامیکه که شمع تو خالی یا سفید است و دارای سایه کوتاه باشد، یعنی قیمت پایانی سهم بالاتر از قیمت آغازین است و زمانی که قیمت پایانی سهم کوچکتر از قیمت آغازین آن باشد شمع به صورت تو پر یا مشکلی رنگ نمایان می شود. پس بی جهت نیست بسیاری از معامله گران کندل ها را بهترین نمودار تحلیل تکنیکال می دانند چون اطلاعات بسیار با ارزشی در اختیار معامله گران قرار می دهد.

اگر به الگوهای کندل استیک علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما مقاله کاربردی آموزش الگوهای کندل استیک در تحلیل تکنیکال را مطالعه فرمایید.

امواج الیوت در تحلیل تکنیکال :

رالف نلسون الیوت صاحب نظریه اصول امواج الیوت می باشد. الیوت در سال ۱۹۳۸ برای نخستین بار در کتاب خود نظریه‌ای را مطرح نمود. این نظریه تحلیلی بعدها تکامل‌ یافت و در قالب قانونی به نام او معرفی شد و این نظریه تحت عنوان قانون امواج الیوت شهرت یافت و اندیکاتور امواج الیوت نیز طراحی گردید. نظریه امواج الیوت در تحلیل تکنیکال بر اساس چرخه ای دایره وار و حرکات تکرار شونده استوار است.

بر اساس این اصل که ریشه درگذشته دارد هر کجا که جنب‌ و جوش در یک سهم زیاد شود قیمت یک سهم بر اساس اصول و قاعده خاصی شکل می‌گیرد که به آن موج گفته می شود. از مهم‌ترین الگوهای موجی که در این روش مورد استفاده قرار می گیرد و پایه و اساس بقیه الگوها را تشکیل می دهد، الگوی پنج موجی است. این الگو از سه موج موافق و همچنین از دو موج مخالف جهت روند تشکیل شده است.

امواج الیوت به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:

دسته اول امواج الیوت موج های جنبشی هستند  و دسته دوم موج های اصلاحی هستند. موج های جنبشی هم راستا با روند قیمت سهم حرکت می کنند. مثلا یک موج پنج تایی صعودی در یک روند صعودی و موج های اصلاحی در خلاف جهت روند قیمت سهم هستند و عموماً از ۳ موج تشکیل می‌گردند که نتیجه آن ها به عنوان موج اصلاحی در تحلیل تکنیکال معرفی می شود.

به عنوان مثال در یک سهم یک موج جنبشی پنج تایی وجود دارد که سه تای آن موافق با روند صعودی موج پنج تایی و دوتای آن مخالف موج پنج تایی صعودی است. همچنین در موج اصلاحی از سه موج تشکیل‌شده است که دوتای آن موافق با روند نزولی بوده  و یک موج مخالف روند نزولی می باشد و این اصل یکی از مهمترین الگوهای موجود تحلیل و آموزش امواج الیوت می باشد.

پیشنهاد می کنم مقاله آموزش تحلیل تکنیکال در بازار بورس را حتما کنید

ابر ایچیموکو در تحلیل تکنیکال :

این اندیکاتور نخستین بار توسط یک فرد ژاپنی به نام هوسودا گوئیچی (Hosoda Goichi) درسال ۱۹۳۰  طراحی شده است. این اندیکاتور یکی از اندیکاتورهای پرکاربرد و بسیار مفید تحلیلی می باشد و معامله گران با نگاه کردن به نمودار ابر ایچیموکو می توانند روند قیمت یک سهم را شناسایی کنند. جالب است بدانید ژاپنی ها سابقه خیلی طولانی در حرفه معامله گری دارند و می توان گفت که ژاپنی ها از بنیان گذاران اصلی روش های تکنیکالی در بورس هستند.

ژاپنی‌ها چند قرن پیش از آمریکایی‌ها از تحلیل تکنیکال برای پیش بینی قیمت برنج استفاده می‌کردند. گاهی اوقات نمودارهای اندیکاتور ایچیموکو را با عنوان ایچیموکو کینکو هیو (Ichimoku Kinko Hyo) نامگذاری می کنند در زبان ژاپنی ایچی موکو به معنای نگاه اجمالی و کینکو به معنای تعادل و هایو به معنای نمودار است.

در واقع با اندیکاتور ایچی موکو با نگاه اجمالی به نمودار می توان تعادل و یا نوع روند سهم را پیش بینی کرد. اندیکاتور ایچیموکو در واقع نوع پیشرفته‌ای از نمودار تکنیکال است. نمودار ابری اطلاعات کاربردی و داده های بیشتری نسبت به نمودارهای ساده شمعی در اختیار معامله گران قرار می‌دهد. باید توجه داشت ایچیموکو بیشتر از اینکه یک اندیکاتور باشد یک نمودار است.

پیشنهاد می کنم مقاله آموزش بورس و یادگیری روش معامله گری در بورس را بخوانید

خطوط حمایت و مقاومت :

یکی از مهمترین روش ها در آموزش تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه شناخت نقاط حمایت و مقاومت می باشد. خطوط حمایت و مقاومت نقاط بسیار مهمی هستند که در این محدوده عرضه و تقاضا به هم می‌رسند‌. خطوط حمایت از اتصال نقاط حداقلی (مینیمم) قیمت سهم و خطوط مقاومت از اتصال نقاط حداکثری (ماکزیمم) قیمت یک سهم به دست می‌آید.

بر اساس تحلیل این خطوط، هرگاه تقاضا برای یک سهم زیاد شود قیمت‌ها بالا می‌روند و هرگاه عرضه یک سهم افزایش یابد قیمت‌ سهم پایین می‌آیند. بسیاری از تحلیلگران برای شناسایی این نقاط از اندیکاتور حمایت و مقاومت استفاده می کنند.

پیشنهاد می کنم مقاله پولبک در تحلیل تکنیکال – شناسایی پولبک را مطاله کنید

نقاط حمایت:

این نقاط برای خریداران از اهمیت خاصی برخوردار است. با رسیدن قیمت سهم به این نقاط شاهد افزایش تقاضا خواهیم بود و این افزایش تقاضا باعث افزایش قیمت سهم میشود. در حقیقت در نقاط حمایت میزان تقاضا بر عرضه برتری داشته و نتیجه آن افزایش قیمت و رشد صعودی سهام می باشد.

نقاط مقاومت:

تحلیل و شناسایی این سطوح هم برای فروشندگان بسیار مهم می باشد. با رسیدن قیمت سهم به این نقاط معامله گران اقدام به عرضه و فروش سهم می‌کنند. در واقع در این سطوح عرضه در یک سهم بیشتر از تقاضا می باشد و این مساله موجب کاهش قیمت سهم می شود.

پیشنهاد می کنم مقاله حرفه ای روانشناسی بازار بورس و تابلو خوانی حجم معاملات را بخوانید. بخش دوم مقاله با نام شناسایی کد به کد و بلوکی را حتما مطالعه فرمایید. بخش سوم مقاله در مورد نسبت خریداران به فروشندگان نیز از این لینک قابل مشاهده می باشد.

چنگال اندروز در تحلیل تکنیکال :

معامله گران بازار بورس درصدد دستیابی به تحلیل درست و روش هایی برای خرید و فروش‌ هستند. البته این روش ها درصورتیکه دارای اعتبار جهانی باشد بهتر است. یکی از این روش ها، روش خط میانی می باشد که این روش توسط دکتر آلن اندروز ابداع شده است. این روش امروزه با نام چنگال اندروز شناخته می‌شود و یکی از معتبرترین استراتژی ها در تحلیل تکنیکال و معاملات بازار بورس می باشد.

اندروز اعتقاد داشت خطوط روندی که از نقاط بیشتری می گذرد کاربردی تر می باشد. بر این اصل کلیه نوسانات قیمت بین دو بال، که کانالهایی را برای قیمت می سازند رخ می دهد. برای ترسیم چنگال اندروز سه نقطه که آغازگر موج های جدید است نیاز می باشد. پس از اینکه چنگال پیچفورک ترسیم شد باید توجه داشت چنگال ترسیم شده، سه اصل اساسی این روش تحلیلی را رعایت کرده باشد.

پیشنهاد می کنم مقاله حداقل سرمایه گذاری در بورس چقدر است؟ را نیز بخوانید

تحلیل زمانی در تحلیل تکنیکال :

مهمترین دلیلی که باعث می شود معامله گران در خرید و فروش های خود موفق نباشند انتخاب تکنیک اشتباه و تایم فریم یا تحلیل زمانی نامناسب است . معمولا افرادی که تازه وارد بازار بورس می شوند می خواهند زود به نتیجه برسند به همین دلیل تایم فریم های یک دقیقه یا پنج دقیقه را برای معاملات خود انتخاب می کنند در نتیجه به هدف نمی رسند.

بیشتر افراد مبتدی بدون توجه به تایم فریم های مختلف تنها به یک تایم فریم بسنده می کنند. ولی باید توجه داشت با بررسی تایم فریم های متفاوت، می توان دید بازتری نسبت به روند سهم داشت. هر تحلیلگر تکنیکال باید بداند تایم فریم ها در اصول تکنیکال بسیار مهم می باشند.

تایم فریم ها یکی از اصول اساسی و اولیه در آموزش تحلیل تکنیکال هستند. در تایم فریم هفتگی، هر شمع بیانگر یک هفته و در تایم فریم ماهانه، هر شمع بیانگر یک ماه میباشد.

پیشنهاد می کنم مقاله آموزش فیلتر نویسی در سایت دیده بان بورس را حتما مطالعه کنید

پترن های هارمونیک در تحلیل تکنیکال :

پترن های تکرار شونده یا الگوهای هارمونیک در تحلیل تکنیکال بر اساس نظریه فیبوناچی دانشمند ایتالیایی و کاشف نظریه اعداد طلایی استوار است. جالب است بدانید که با مرور زمان و بررسی روندهای قیمتی معاملات توسط اشخاص مختلف قواعدی برای معاملات بازارهای مالی بوجود آمد که الگوی هارمونیک یکی از مصادیق آن است. تلفیق الگوی هارمونیک با روندهای قیمتی، فیبوناچی تریدینگ را پایه گذاری نمود که این اصول باعث شد معامله گران بتوانند نقاط بازگشتی نمودارهای قیمتی (PRZ) را پبش بینی کنند.

مبنای الگوهای هارمونیک و تحلیل های تکنیکالی در این روش بر اساس دنباله اعداد فیبوناچی می باشد و اندیکاتور الگوهای هارمونیک نیز طراحی شده است و اصول کلی آن جمع هر عدد با عدد قبل از خود می باشد. به عنوان مثال: .-1-2-3-5-8-13-21 و…

بررسی روند الگوی فیبوناچی در تحلیل ها :

نسبت‌های اعداد طلایی با بررسی روند دنباله اعداد فیبوناچی به دست می آید. نسبت‌های اعداد طلایی در تحلیل های تکنیکالی بسیار کاربرد دارند. تقسیم هر عدد به عدد قبل از خود در الگوی فیبوناچی عدد ۱.۶۱۸ را نشان می دهد. همچنین با تقسیم هر عدد به دومین عدد قبل از خود در اعداد فیبوناچی به نسبت جدیدی می رسیم.

نسبت‌های بدست آمده در الگوی فیبوناچی عبارت است از: ۰.۲۳۶ ، ۰.۳۸۲ ، ۰.۵ ، ۰.۶۱۸ می باشد. در بین نسبت های موجود نسبت ۰.۶۱۸ به عنوان نسبت طلایی فیبوناچی معروف می باشد. نسبت های الگوی فیبوناچی جایگاه مهمی در بازارهای مالی دارد و انواع روشهای تحلیل تکنیکال در بورس را به خود اختصاص داده است. به عنوان مثال از این نسبت‌ها جهت شناسایی خطوط حمایت و مقاومت در نمودار روند قیمتی استفاده می شود.

جالب است که در روند نزولی سهم خطوط حمایتی که از الگوهای فیبوناچی و اعداد ۰.۲۳۶ ، ۰.۳۸۲ ، ۰.۵ و نسبت طلایی ۰.۶۱۸ تبعیت می کنند به عنوان خطوط حمایتی بسیار معتبر و در روند صعودی یک سهم خطوط مقاومتی که از الگوهای فیبوناچی و اعداد ۰.۲۳۶ ، ۰.۳۸۲ ، ۰.۵ و ۰.۶۱۸ پیروی می کنند به عنوان خطوط مقاومتی معتبر مورد استفاده تحلیل گران قرار می گیرند.

نمودارهای نقطه و شکل در تحلیل تکنیکال :

بسیاری از تحلیلگران بازار سرمایه در اروپا و امریکا از نمودارهای نقطه و شکل در بازارهای مالی بهره می بردند. نام این نمودار از کتاب ویکتور دویلیزر که در سال ۱۹۳۳ نوشته شده انتخاب شده است. جالب است بدانید در دهه ۱۸۸۰ و ۱۸۹۰ این نمودار به نام روش کتاب معروف بوده است.

چارلز داو نیز در کتاب خود به این نام اشاده کرده است. بر اساس کتاب داو زمان آغاز این روش از سال ۱۸۸۶ بوده است. نام نقطه و شکل سال ها بعد یعنی حدود سال های ۱۹۲۰ تا ۱۹۲۳ برای این نمودار به کار رفته است و از آن زمان به  نمودار نقطه و شکل معروف شده است. از مهمترین مزایای کاربردی تحلیل تکنیکال به روش نقطه و شکل آن است که این نمودار به تنهایی سینگال خرید و فروش صادر می کند و جالب اینکه نیازی به بررسی دیگر اندیکاتورها برای تشخیص روند قیمت نیست.

تحلیل نقطه و شکل بر عرضه و تقاضا متمرکز می باشد و بر این اساس است که بهترین زمان خرید و فروش سهم در زمان تقابل عرضه و تقاضا را معرفی می کند. روش تکنیکال نقطه و شکل یکی از بهترین روش هایی است که با استفاده از آن می توان نقاط عرضه و تقاضا را پیش بینی کرد.

پیشنهاد ویژه ثروت آفرین : بیش از 50 فیلتر کاربردی در سایت دیده بان بازار

همچنین می توانید از فیلترهای موجود در مقاله بیش از 20 فیلتر نوسان گیری بورس در سایت دیده بان بازار برای نوسانگیری استفاده کنید

واگرایی در تحلیل تکنیکال :

یکی درگیر از روش های تحلیل تکنیکال واگرایی است. در خیلی از زمانها برگشت های پر سود یک سهم هنگامی رخ می دهد که یک واگرایی مناسب داشته باشیم. در واقع از واگرایی ها برای شناسایی قیمت یک سهم و نقاط مهم ورود و خروج می توان استفاده نمود. همچنین می توان روندهای ضعیف و نامعتبر را که میل به بازگشت دارند با این روش تحلیلی تشخیص داد.

واگرایی نشان دهنده ضعف معامله گران در مرحله پایانی است. در این شرایط است که بازار آماده چرخش روند خود می باشد. در واقع واگرایی به معنی تضعیف یک روند مشخص می باشد. واگرایی زمانی اتفاق می افتد که قیمت سهم و اندیکاتور بر خلاف جهت هم حرکت می‌کنند. در این مرحله روند قیمت سهم به پایان خود نزدیک خواهد شد و تمایل به تغییر دارد.

برای اینکه بتوان واگرایی را تشخیص داد از اندیکاتورهای مختلف استفاده می شود. یکی از بهترین اندیکاتورها برای شناسایی واگرایی اندیکاتور مکدی (MACD) می باشد. اندیکاتور مکدی (MACD) مهم‌ترین ابزار برای تشخیص واگرایی می باشد.

از اندیکاتورهای دیگری هم می توان برای شناسایی واگرایی استفاده کرد این اندیکاتورها شامل اندیکاتور RSI ،CCI و… می باشند. مقاله جامعی در مورد واگرایی در تحلیل تکنیکال – آموزش انواع واگرایی در وبسایت منتشر شده است پیشنهاد می کنم این مقاله مطالعه فرمایید.

پیشنهاد می کنم محصول فیلترهای نوسان گیری در بورس را حتما مشاهده کنید این محصول شامل 3 فیلتر تخصصی می باشد. برای توضیحات تکمیلی در خصوص این 3 فیلتر که به صورت تخصصی کدنویسی شده و فقط در وب سایت ثروت آفرین موجود می باشد محصول فیلترهای کاربردی بورس (نوسانگیری کوتاه مدت) را مشاهده کنید.

 صحبت پایانی

با استفاده از روش های تکنیکال می توان تحلیل درستی از بازار داشت و همیشه چند قدم جلوتر از دیگران حرکت نمود. سعی کنید خودتان تحلیل کنید و از خرید سهام هایی که افراد تازه وارد تحلیل و معرفی میکنند پرهیز کنید. افرادی که میخواهند به طور جدی در بورس سرمایه گذاری کنند باید روشهای تحلیل تکنیکال در این بازار را به درستی یاد بگیرید.

برای اینکه بتوانید در بازار سرمایه موفق شوید سعی کنید روش های تحلیلی را ابتدا تست کنید. این کار کمک میکند با دید بازتری وارد بازار شوید و خرید و فروش های موفقی داشته باشید. یکی از مهمترین اصول استفاده از تایم فریم ها یا دوره های زمانی مناسب می باشد.

سعی کنید از تایم فریم های طولانی مدت و کوتاه مدت به طور همزمان استفاده کنید. همیشه بهتر است تایم فریم مناسب را با توجه به استراتژی معاملاتی خود انتخاب کنید. در این مقاله سعی کردم انواع تحلیل تکنیکال و راه های تحلیلی در بورس که بسیار کاربردی می باشند را بیان کنم. این شیوه های تحلیلی توسط خبره ترین افراد در دنیا استفاده می شود.

اگر به درستی از روش های تحلیل تکنیکال استفاده شود نتایج شگفت انگیزی برای سرمایه گذاران در بورس به همراه خواهد داشت. خوشحال می شویم نظرات و تجربیات خودتان را برای استفاده دیگران خوانندگان وب سایت ثروت آفرین در قسمت نظرات بنویسید.

15 دیدگاه

  1. عالی بود استاد

  2. اگر متخصص اچیموکو و الیوت باشید
    همیشه مثل عقاب به همه چی از بالا واقف هستید

  3. بسیار مقاله خوب هست. مرسی از شما

    • سلام دوست عزیز
      از اینکه مقاله انواع روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بورس مورد توجه شما قرار گرفته است بسیار خرسندیم.
      موفق باشید

  4. با عرض سلام و خسته نباشید در اینجا تحلیل مثلث و 30 70 جزء کدوم از این تحلیلایی هست ک نام بردید من چیزی ازین دو تا نمیدونم ولی شنیدم ک اینا هم جزء نحلیل تکنیکال هستند … در کل میخواستم بدونم این دوتا تو تو کدوم دسته از تحلیل تکنیکال قرار دارند

    • سلام شایان عزیز
      احتمالا منظور شما همان الگوی مثلث و یا سطوح 30 و 70 می باشد. در این موضوع مقاله های زیادی در سایت وجود دارد که می توانید مطالعه فرمایید. (لیست مقالات تحلیل تکنیکال را در زیر مشاهده فرمایید)
      https://servatafareen.com/category/stock-exchange/
      موفق باشید

  5. برای یادگیری سریع و اسان شما کدوم روش رو پیشنهاد میدید؟از بین اینها تمرکز بیشتر و کدوم باشه به نظر شما؟

  6. باسلام
    توضیحات مفید و مختصر بود، و برای شروع آشنایی و یادگیری مفید بود، سپاس از شما

    • سلام فرزانه عزیز
      از توجه شما سپاسگزاریم و از اینکه مقاله انواع روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بورس مورد توجه شما قرار گرفته است بسیار خوشحالیم.
      موفق باشید

  7. با سلام
    مطالب خیلی مفیدی بود
    ممنون از ایننکه این مطالب با ارزش رو در اختیار دیگران قرار میدین.
    موفق باشید

    • سلام سجاد عزیز
      از اینکه مقاله انواع روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بورس مورد توجه شما قرار گرفته است بسیار خرسندیم.
      موفق باشید

  8. سلام روزتون بخیر تندرستی

    واقعا مفید بود برام من اینجارو سیو کردم تا دوباره بیام

    خواستم نظر بزارم خستگیتون بره / پخش تراکت

    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *