آموزش فیبوناچی در تحلیل تکنیکال (Fibonacci)

آموزش فیبوناچی در بورس یکی از روش های تحلیلی بازارهای مالی می باشد. خیلی از تحلیل گران تکنیکال با استفاده از سطوح فیبوناچی تریدهای خود را انجام می دهند و به سودهای بسیار خوبی می رسند. سطوح فیبوناچی نسبت هایی هستند که با این اعداد می توان نقاط ورود و خروج به سهام را شناسایی کرد. فیبوناچی در زمان خود یکی از ریاضی‌دانان برجسته جهان غرب بود. اعداد و نسبت های فیبوناچی یکی از ابزارهای بسیار کاربردی در تحلیل تکنیکال می باشند که توسط این ریاضیدان ایتالیایی بوجود آمدند.

اکنون می توانید ویدیو آموزش فیبوناچی در بورس را مشاهده فرمایید

 

البته نسبت های فیبوناچی الهام گرفته از طبیعت هستند و به مرور زمان معامله گران در بازارهای مالی متوجه شدند که نسبت های فیبوناچی در بازارهای مالی کاربرد دارند. با استفاده از نسبت های فیبوناچی می توان نقاط ورود و خروج سهم را به دست آورد و سرمایه گذاری در بورس را با اطمینان انجام داد. در این مقاله به طور کامل در مورد آموزش فیبوناچی در بورس صحبت شده است. امیدوارم شما هم از جمله افرادی باشید که به آموزش حرفه ای فیبوناچی علاقه داشته باشید و از این مطلب آموزشی استافده کنید.

همچنین می توانید از دو محصول حرفه ای که به صورت اختصاصی در وب سایت ثروت آفرین کد نویسی شده است دیدن کنید. محصول اندیکاتور خرید و فروش (هشدار ورود به سهم) که سهم های با بازدهی 10 تا 30 درصد ماهیانه را به معامله گران سیگنال می دهد. محصول دیگری با عنوان اندیکاتور پول هوشمند (شناسایی پول هدفمند)  نیز برای شناسایی ورود پول بزرگان بازار مورد استفاده قرار می گیرد.

پیشنهاد ویژه ثروت آفرین : فیلتر طلایی بورس (کسب سود در بازارهای ریزشی)

آموزش فیبوناچی در بورس

پیشنهاد ویژه ثروت آفرین : بیش از 700 فیلتر کاربردی در سایت دیده بان بازار

 

آموزش فیبوناچی در بورس

سطوح فیبوناچی یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند در تحلیل تکنیکال است. خیلی از معامله گران بر اساس سطوح فیبوناچی خرید و فروش های خود را انجام می دهند و برخی دیگر سطوح فیبوناچی را با نمودار های شمعی و اندیکاتورها ترکیب می کنند. برای آموزش صحیح استفاده از ابزار فیبوناچی در بورس می بایست حداکثر و حداقل قیمت سهام در چند روز و یا چند هفته را بررسی کرد. برای این کار باید ابزار فیبوناچی بر روی پلتفرم معاملاتی در مدت مورد نظر فعال شود.

سوالی که بسیاری از کاربران مطرح می کنند این است که آیا اصول آموزش فیبوناچی در فارکس با آموزش فیبوناچی در ارز دیجیتال و یا تریدینگ ویو با یکدیگر متفاوت است؟ در جواب باید گفت هیچ تفاوتی با یگدیگر ندارند و اگر این آموزش موجود در این مقاله را یاد بگیرید می توانید در بازار فارکس و ارز دیجیتال و در نرم افزار تریدینگ ویو نیز این اصول را بکار بگیرید.

آموزش فیبوناچی چه کمکی به معامله گران در بورس می کند؟

منظور از آموزش فیبوناچی در بازارهای مالی و بورس خطوط حمایت و مقاومت می باشد. قیمت سهام در بین این سطوح حمایتی و مقاومتی در حرکت است. این خطوط بر اساس ریشه طلایی اعداد فیبوناچی بوجود می آید و بواسطه آن می توان روند قیمت یک سهم در آینده را پیش بینی کرد.

پیشنهاد می کنم مقاله آموزش تحلیل تکنیکال در بازار بورس (آموزش کامل) را حتما مطالعه کنید

دلایل محبوبیت استفاده از فیبوناچی در بورس

با استفاده از فیبوناچی می توان نقاط حمایت و مقاومت سهام را شناسایی کرد. آموزش فیبوناچی اصلاحی بسیار راحت است و تحلیل گران تکنیکال به سادگی می توانند از این ابزار کاربردی استفاده کنند. همچنین در صورت استفاده صحیح از سطوح فیبوناچی می توان سودهای مستمر و پیاپی در بازار کسب نمود.

مهمترین نسبت های فیبوناچی در بورس

سطح ۱۶۱٫۸%

سطح ۶۱٫۸%

سطح ۳۸٫۲%

این سه سطح در بورس و کلیه بازارهای مالی کاربرد فراوان دارد و تحلیل گران برای ورود و خروج از این نسبت ها استفاده زیادی می کنند.

پیشنهاد می کنم بخش اول مقاله روانشناسی بازار بورس و تابلو خوانی حجم معاملات را مطالعه کنید. بخش دوم مقاله شامل شناسایی کد به کد و بلوکی و بخش سوم مقاله نیز در مورد نسبت خریداران به فروشندگان را حتما مطالعه نمایید.

انواع فیبوناچی در بورس

1- فیبوناچی اصلاحی (Retracement)

2- فیبوناچی اکستنشن یا گسترشی (Extension)

3- فیبوناچی پروجکشن یا بازتاب دهنده (Projection)

آموزش فیبوناچی اصلاحی (retracement)

مهمترین ابزار و کاربردی ترین ابزار فیبوناچی که در آموزش تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار می گیرد ابزار فیبوناچی اصلاحی است. با استفاده درست از فیبوناچی اصلاحی می توان سطوح احتمالی حمایت، در برگشت یک حرکت اصلاحی را پیش بینی کرد. فیبوناچی اصلاحی دارای چندین سطوح می باشد و همه این اعداد زیر 100 هستند. تحلیل گران تکنیکال سطوح فیبوناچی را درصدهای داخلی می نامند.

این درصدها عبارت است از:

سطح 23.6%

سطح 38.2%

سطح 50%

سطح 61.8%

سطح 78.6%

این درصدها از مهمترین سطوح در فیبوناچی اصلاحی هستند. در بین درصدهای ذکر شده سطوح 61.8 که به درصد طلایی معروف است از اهمیت ویژه ای برای تحلیل گران تکنیکال برخوردار است. جالب است بدانید بیشتر حرکات نزولی و اصلاحی سهم در سطح 61.8 به پایان می رسند.

نکته بسیار مهم دیگری که در آموزش فیبوناچی اصلاحی باید بدانید این است که سطح 50 از سطوح اعداد فیبوناچی نمی باشد. بسیاری از معامله گران عقیده دارند که هرگاه قیمت سهام به سطح 50% می رسد سهم واکنش های خیلی خوبی از خود نشان می دهد. به همین دلیل است که درصد 50 جزو سطوح فیبوناچی اصلاحی قرار داده شده است.

باید توجه داشته باشید که فیبوناچی اصلاحی بهتر است بر روی موج اصلی ترسیم شود. در پلتفرم متاتریدر از مسیر Insert و سپس Fibonacci  و retracement می توانید به اندیکاتور فیبوناچی اصلاحی دسترسی داشته باشید. در تصویر زیر نقطه شروع فیبوناچی اصلاحی از پایین به بالا ترسیم شده است.

نقطه شروع اصلاح از پایین به بالا

در تصویر زیر نقطه شروع فیبوناچی اصلاحی از بالا به پایین ترسیم شده است.

نقطه شروع اصلاح از بالا به پایین

 مقاله ای با عنوان واگرایی در تحلیل تکنیکال – آموزش انواع واگرایی در سایت موجود می باشد پیشنهاد می کنم این مقاله را مطالعه کنید

آموزش فیبوناچی اکستنشن یا گسترشی (Extension)

فیبوناچی گسترشی یا Fibonacci Extension ابزاری است که برای تعیین اهداف قیمتی در یک سهم مورد استفاده قرار می گیرد.

البته خیلی از معامله گران از Fibonacci Extension برای بدست آوردن نقاط ورود به سهم استفاده می کنند و برای این کار از فیبوناچی پروجکشن به صورت ترکیبی استفاده می کنند.

فیبوناچی اکستنشن اعداد بالاتر از 100% را در بر می گیرد. اعداد فیبوناچی اکستنشن عبارت است از:

127.2

161.8

261.8

423.6

نکات مهم در مورد سطوح فیبوناچی اکستنشن

از بین نسبت های ذکر شده تحلیل گران تکنیکال از سطوح 127.2 و 161.8 به دلیل نزدیکی قیمت و قابل دسترس بودن بیشتر استفاده می کنند. البته سطوح 261.8 و 423.6 برای اهداف دورتر مورد استفاده قرار می گیرد که کاربرد کمتری نسبت به سطوح قبلی دارد. برای اینکه بتوان فیبوناچی اکستنشن را ترسیم نمود از ابزاری به نام فیبوناچی استفاده می شود.

ابزار فیبوناچی در بیشتر پلتفرم های تحلیلی وجود دارد. در اینجا آموزش فیبوناچی در متاتریدر و نحوه استفاده از ابزار فیبوناچی در متاتریدر را توضیح می دهیم. در پلتفرم متاتریدر از مسیر Insert و سپس Fibonacci  و retracement می توانید به ابزار فیبوناچی اکستنشن دسترسی داشته باشید. فیبوناچی اکستنشن بهتر است بر روی موج اصلاح قیمت ترسیم شود تا اهداف موج اصلی به دست بیاید. در تصویر زیر فیبوناچی اکستنشن با موج صعودی ترسیم شده است.

آموزش فیبوناچی اکستنشن با موج صعودی

در تصویر زیر فیبوناچی اکستنشن با موج نزولی ترسیم شده است.

آموزش فیبوناچی اکستنشن با موج نزولی

پیشنهاد می کنم مقاله انواع روش های تحلیل تکنیکال برای سرمایه گذاری در بورس را مطالعه فرمایید

تفاوت فیبوناچی اصلاحی (retracement) و فیبوناچی گسترشی (extension)

سطوح اصلاحی فیبوناچی، بیانگر سطوح کمتر از ۱۰۰ درصد موج قیمتی سهم را نشان می دهد. سطوح گسترش، نقاط بالاتر از ۱۰۰ درصد را نمایش می دهد.

همانطور که قبلا گفته شده سطوح فیبوناچی در بورس و بازارهای مالی به عنوان سطوح حمایت و مقاومت سهم مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این نقاط می توان هدف قیمتی یک سهم را پیش بینی نمود.

آموزش فیبوناچی پروجکشن یا بازتاب دهنده (projection)

تحلیل گران تکنیکال از فیبوناچی پروجکشن برای بدست آوردن اهداف قیمتی در یک سهم استفاده می کنند. همچنین فیبوناچی پروجکشن برای پیدا کردن نقاط ورود به سهم نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در فیبوناچی پروجکشن از سه نقطه برای ترسیم کردن سطوح استفاده می شود.

ابزار فیبوناچی پروجکشن دارای دو سطح ۱۰۰ و ۱۶۱٫۸ است. سطح ۱۰۰% در فیبوناچی پروجکشن برای حرکات متقارن استفاده می شود و برای همین دارای اهمیت زیادی است. در خیلی از موارد با رسیدن قیمت سهم به سطح ۱۶۱٫۸ شاهد واکنش های خوبی از سهم خواهیم بود.

در پلتفرم متاتریدر از مسیر Insert و سپس Fibonacci  و Expansion می توانید به اندیکاتور فیبوناچی پروجکشن دسترسی داشته باشید.

چگونه فیبوناچی پروجکشن را ترسیم کنیم؟

برای ترسیم کردن فیبوناچی پروجکشن سه نقطه مورد نیاز می باشد. این سه نقطه با حروف B ، A و C نشان داده می شوند. برای ترسیم نقاط B ، A و C باید به گونه ای باشند که نقطه C بخشی از حرکت A تا B را اصلاح کرده باشد و تنها در این وضعیت است که می توان فیبوناچی پروجکشن (projection) را به درستی ترسیم نمود. در تصویر زیر فیبوناچی پروجکشن با موج صعودی ترسیم شده است.

پروجکشن با موج صعودی

در تصویر زیر فیبوناچی پروجکشن با موج نزولی ترسیم شده است.

پروجکشن با موج نزولی

اگر به فیلتر نویسی در سایت دیده بان بورس علاقه دارید مقاله آموزش فیلتر نویسی در سایت دیده بان بورس را مطالعه کنید 

همچنین می توانید از فیلترهای موجود در مقاله بیش از 20 فیلتر نوسان گیری بورس در سایت دیده بان بازار برای نوسانگیری استفاده کنید

نحوه استفاده از ابزارهای فیبوناچی در بورس:

برای درک مطلب و استفاده صحیح از ابزارهای فیبوناچی در تحلیل تکنیکال به مثال زیر توجه کنید.

فرض کنید قیمت نماد خودرو در مهرماه از 2000 ریال به 2500 ریال رسیده است و قیمت سهم در حال حاضر در حال افت می باشد. نکته اینجاست افرادی که می خواهند آموزش فیبوناچی در بورس را به درستی یاد بگیرند از کجا بفهمند که قیمت سهام تا چه سطحی ریزش می کند و مجددا به رشد خود ادامه می دهد؟ این کار با استفاده از فیبوناچی اصلاحی قابل پیش بینی می باشد.

نحوه رسم فیبوناچی اصلاحی

برای تشخیص روند قیمت سهم ابتدا باید ابزار فیبوناچی اصلاحی را در برنامه تحلیلی انتخاب کرد. سپس از ابتدای حرکت قیمت سهام یعنی از قیمت 2000 ریال تا انتهای حرکت یعنی قیمت 2500 ریال را با کمک ابزار فیبوناچی اصلاحی ترسیم کرد. زمانی که قیمت به سطح 61.8% می رسد می بایست سهام واکنش نشان داده و شاهد رشد سهام باشیم.

نکته بسیار مهم برای افرادی که آموزش فیبوناچی در بورس را مطالعه کرده اند این است که در زمان ترسیم فیبوناچی اصلاحی دقت زیادی داشته باشید و فیبوناچی را به شکل معکوس ترسیم نکنند.

مقاله ای با عنوان آموزش بورس و یادگیری روش معامله گری در بورس در وب سایت ثروت آفرین منتشر شده است. این مقاله روش های معامله گری را آموزش می دهد و کمک می کند تا سرمایه گذاری موفق تری در بورس داشته باشید.

برای اینکه فیبوناچی را به صورت معکوس ترسیم نکنید این اصل را به یاد داشته باشید:

هرگاه یک حرکت صعودی در سهام داشته باشیم و قیمت سهم یک حرکت اصلاحی نزولی را تجربه می کند، فیبوناچی اصلاحی باید از ابتدا تا انتهای حرکت صعودی یعنی از پایین به بالا ترسیم شود. با این تعریف هرگاه یک حرکت نزولی در سهم داشته باشیم و قیمت سهم یک حرکت اصلاحی صعودی را تجربه می کند فیبوناچی اصلاحی باید از ابتدا تا انتهای حرکت نزولی یعنی از بالا به پایین ترسیم شود. این آموزش کمک می کند دیگر نگران اشتباه ترسیم کردن فیبوناچی نباشید.

خرید و فروش سهام با فیبوناچی در بورس

در تحلیل تکنیکال باید توجه داشت که رسیدن قیمت سهام به هر کدام از سطوح فیبوناچی دلیلی بر رشد و یا افت سهم نمی باشد و امکان دارد این سطوح شکسته شوند به عنوان مثال در خیلی از موارد سطوح 23.6 و 38.2 نمی توانند حمایت خوبی از سهم داشته باشند. پس در صورتی که با یک اصلاح کلی مواجه باشیم این سطوح به راحتی شکسه خواهند شد. ولی سطوح 50 و 61.8 در خیلی از موارد حمایت خوبی نشان می دهند و در تحلیل های تکنیکالی قابل اعتماد می باشند.

در هر صورت در صورتیکه قیمت به سطوح 50 و 61.8 رسید حتما باید یک استراتژی کمک کننده داشته باشیم تا بتوان با قاطعیت بیشتری خرید کرد. پس نکته مهم دیگر این است که برای اطمینان از خرید بهتر است از یک سیگنال کمک کننده استفاده شود.

پیشنهاد می کنم مقاله حداقل سرمایه گذاری در بورس چقدر است؟ را نیز بخوانید

سیگنال های کمک کننده در فیبوناچی

1- استفاده از الگوهای کندل استیک:

استفاده از الگوهای کندل استیک و در نزدیکی سطوح فیبوناچی می تواند اعتبار سیگنال را افزایش دهد. نمودار های شمعی برای هشدار در پایان بازگشت هم بسیار کاربردی هستند.

به عنوان مثال زمانی که قیمت سهام از سطوح پایین به سطح 61.8 رسید و در این حالت اگر بخواهیم برای فروش اقدام کنیم در ابتدا کمی صبر می کنیم تا الگوی کندل استیک Pinbar مشاهده شود و بعد از آن می توان نسبت به فروش اقدام کرد.

همینطور الگوی کندل استیک Bearish Engulfing نیز می تواند برای فروش مورد توجه قرار گیرد. در نتیجه علاوه بر استفاده از سطوح فیبوناچی از یک سیگنال کندلی بهره برده ایم و کمک می کند تا بدون دلیل خرید و فروش انجام ندهیم.

اگر به الگوهای کندل استیک در تحلیل تکنیکال علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما مقاله کاربردی آموزش الگوهای کندل استیک در تحلیل تکنیکال را مطالعه فرمایید.

2- استفاده از سطوح حمایت و مقاومت و تبدیل سطوح فیبوناچی:

اعتبار این روش تحلیلی نسبت به الگوهای کندلی بیشتر است چون از یک الگوی قیمتی قدرتمند بهره میبریم. به عنوان مثال در فیبوناچی اصلاحی هرگاه قیمت به سطح 61.8% رسیده باشد و در گذشته هم یک سطح حمایتی 61.8% داشته باشیم و این سطح در گذشته شکسته شده باشد باید دقت نمود که این سطح حمایت پس از اینکه شکسته شد تبدیل به مقاومت شده است.

پس جالب است که ما در اینجا همزمان یک سطح فیبوناچی در 61.8% و یک ناحیه تبدیل سطح در گذشته داریم و با دیدن این سطوح با اطمینان خیلی بیشتری می توان نسبت به فروش اقدام کرد. این روش یکی از اصول مهمی است که هر تحلیل گر تکنیکالی باید از آن پیروی کند.

تعیین حد سود و حد ضرر بر اساس فیبوناچی

کاربرد درصدهای فیبوناچی در تعیین حد سود:

فیبوناچی در تعیین حد سود نقش بسیار مهمی ایفا می کند. مثلا در فیبوناچی اصلاحی که از پایین به بالا ترسیم شده است نقطه ورود در تراز 61.8% می باشد. در این حالت حد سود اول در تراز 50%، حد سود دوم در تراز 38.2، حد سود سوم در تراز 23.6 و همینطور حد سود چهارم در پایان نقطه ای می باشد که سطوح فیبوناچی بر روی آن ترسیم شده است.

کاربرد درصدهای فیبوناچی در تعیین حد ضرر:

یکی از مهمترین کاربردهای سطوح فیبوناچی تعیین حد ضرر می باشد. به عنوان مثال در فیبوناچی اصلاحی که از پایین به بالا ترسیم شده است نقطه ورود در تراز 61.8% می باشد. در این حالت می بایست حد ضرر را کمی پایین تر از تراز 78.6% قرار داد و در صورتی که قیمت سهام از این تراز عبور کرد باید نسبت به فروش سهم اقدام نمود. ضمن اینکه باید به این نکته توجه داشت در صورتیکه فاصله دو سطح ورود و حد ضرر زیاد باشد بهتر است از روش های متداول دیگری که در تحلیل تکنیکال استفاده می شود برای تعیین حد ضرر بهره برد.

اگر در کنار روش های تحلیل تکنیکال، علاقه دارید فیلترهای کاربردی و نوسان گیری هم داشته باشید تا سهم های نوسانی را به شما معرفی کند و سپس با روش های تکنیکال سهم ها را بررسی کنید پیشنهاد می کنم محصول فیلترهای نوسان گیری در بورس که شامل 3 فیلتر تخصصی می باشد را مشاهده کنید. برای توضیحات تکمیلی در خصوص این 3 فیلتر که به صورت تخصصی کدنویسی شده و فقط در وب سایت ثروت آفرین موجود می باشد محصول فیلترهای کاربردی بورس (نوسانگیری کوتاه مدت) را مشاهده کنید.

 نتیجه گیری

اگر شما هم از دسته معامله گرانی هستید که به آموزش فیبوناچی در در بورس توجه نداشته اید پیشنهاد می کنم حتما آموزش هایی که در مورد سطوح فیبوناچی در این مقاله گفته شد را با دقت فرا بگیرید. با استفاده صحیح از سطوح فیبوناچی، در معاملات خود موفقیت های بیشتری کسب می کنید.

همچنین بهتر است این سطوح را با روش‌های دیگر از جمله اندیکاتور حمایت و مقاومت و کندل استیک‌های ژاپنی ترکیب کنید. ادغام سطوح فیبوناچی با کندل استیک های ژاپنی درصد موفقیت در معاملات داخلی و خارجی را بطور چشمگیری افزایش می دهد. البته در زمان استفاده از سطوح فیبوناچی بهتر است از سطوحی که قدرت بیشتری دارند پیروی نمود و سطوحی که از اعتبار کمتری برخورار هستند را با روش های تحلیلی دیگر ترکیب کرد.

شایان ذکر است ادغام سطوحی که از اعتباز بیشتری برخوردارند مانند تراز 61.8% با یک و یا چند روش دیگر بسیار کار آمد می باشد و موفقیت در بازارهای مالی و بورس را تا چندین برابر افزایش می دهد. برای آموزش حرفه ای فیبوناچی و استفاده از استراتژی های مختلف در نظر داریم بزودی محصولی تحت عنوان پکیج آموزش فیبوناچی تهیه و در دسترس علاقمندان به بازار بورس قرار دهیم.

در این مقاله سعی کردم به صورت خیلی ساده و مفهومی آموزش فیبوناچی در بورس را توضیح دهم. امیدوارم بتوانید از سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال نهایت بهره را ببرید. اگر شما هم تجربه و نظری در مورد استفاده از آموزش فیبوناچی دارید آن را در قسمت نظرات در سایت ثروت آفرین عنوان کنید.

29 دیدگاه

  1. سلام
    با احترام
    اینجانب به نوبه خود خواستم بابت مطالب ارزنده آموزشی که در سایت در اختیار دیگران جهت بهره وری بهتر قرار دادید کمال تشکر را بنمایم ولی لطفا در مورد ابزار فیبوناچی و انواع آن و نحوه ترسیم آنها در امواج مختلف ای کاش توضیحات بیشتر و جامع تری میدادید تا قابل هضم تر برای همه باشد/
    با تشکر از تیم شما

    • سلام احمد عزیز
      از توجه شما به مقاله آموزش ابزارها و سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال بسیار سپاسگزاریم. در مورد ابزار فیبوناچی و انواع آن و نحوه ترسیم آنها در امواج مختلف به زودی فایل های ویدئویی آموزشی تهیه و در وبسایت قرار داده می شود.
      موفق باشید

  2. سلام بسیار عالی بود تشکر و قدر دانی میکنم ازتون…

    • سلام مجتبی عزیز
      از نظر ارزشمند شما در خصوص این مقاله کاربردی تحلیل تکنیکال بی نهایت سپاسگزاریم.
      موفق باشید

  3. عرض سلام وتشکر از مقاله مفیدتون .سوالی از خدمدتون داشتم.میخواستم بدونم جهت رسم دقیق فیبو وانتخاب نقاط در این اندیکاتور،اگر نمودار بصورت کندل باشد جهت انتخاب نقاط ،این نقاط در بیشترین فاصله رسم میشوند(مثلا شدوو پایین از اندل ابتدا به شدوو بالا از کندل انتها رسم میشود یا نقاط close این کندلها؟ ممنون از شما

    • سلام وحید عزیز
      در بیشتر مواقع اختلاف زیادی بین قیمت های پایینی و شدوها وجود ندارد ولی در هر صورت پایین ترین نقطه یعنی شدو را مدنظر قرار دهید.
      موفق باشید

  4. با عرض سلام. مطالب و اموزشها بسیار روان و عالی و اموزنده بودند. کمال تشکر و قدردانی

    • سلام الهام عزیز
      بسیار خوشحالیم که مقاله آموزش ابزارها و سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال مورد توجه شما قرار گرفته است.
      موفق باشید

  5. دس خوش
    تشکر فراوان
    موفق و پیروز و همیشه سررربلند باشید

    • سلام مرتضی عزیز
      امیدواریم شما نیز همیشه موفق باشید و بسیار خرسندیم از اینکه آموزش ابزارها و سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال مورد توجه شما قرار گرفته است.
      موفق باشید

  6. بسیارر عالی و ارزشمند .سپاسگزارم

    • سلام احسان عزیز
      بسیار سپاسگزاریم خوشحالیم که از مقاله آموزش ابزارها و سطوح فیبوناچی استفاده کردید.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *