آموزش صفر تا صد بورس و تکنیکهای معاملهگری در بازار سرمایه موضوعی است که بسیاری از افراد به دنبال یادگیری آن هستند. در این مطلب در مورد اهمیت این مدل آموزش، مزایا و اهداف دورههای آموزشی، و روشهای استفاده از چنین دورههایی صحبت خواهیم کرد.
آموزش صفر تا صد بورس چه مزیتی برای ما دارد؟
معاملهگری موفق در بازار بورس نیاز به آموزشهای گستردهای دارد. ابتدا با هم بررسی میکنیم که انتخاب بازار بورس به عنوان سرمایهگذاری چه مزایایی برای ما به همراه خواهد داشت.
– در بلندمدت، هیچ بازار دیگری به اندازه بورس سودآور نیست. این اصل، حداقل در گذشته در مورد بازارها صادق بود.
– بورس فضای سالمی برای سرمایهگذاری است و برخلاف بازارهای موازی نظیر ارز، زندگی افراد را با اختلال مواجه نمیسازد.
– بورس فضایی برای خلق ثروت است. شما با یادگیری سرمایهگذاری در بورس، ضمن حفظ ارزش پولتان، منبع خوبی از کسب ثروت و درآمد برای خود ایجاد میکنید.
اما نکته مهم در تحقق همه این موارد، آشنایی با اصول سرمایهگذاری و معاملهگری خواهد بود.
آموزش صفر تا صد بورس چه اهمیتی دارد؟
فعالیت در بازار بورس برای افرادی که به دنبال منبع درآمد بیشتر و یا سرمایهگذاری در بازار دارای بازدهی بالا هستند، ظرفیتهای خوبی دارد. البته متاسفانه نگاه عموم مردم در ایران به بازار بورس منفی بوده و بسیاری افراد تصور میکنند که فعالیت در بورس ریسک زیادی دارد و ممکن است یک روزه تمام سرمایهشان را از دست بدهند. در پاسخ به چنین افرادی باید گفت اصولا ریسک در بازار بورس اجتنابناپذیر است و وجود فرصتهای سرمایهگذاری در این بازار هم به دلیل وجود همین ریسکها میباشد. اما باید به این نکته توجه کنید که با کسب آموزش تخصصی، تمرین و تجربه به راحتی میتوان از فرصتهای موجود در این بازار استفاده کرد. اشخاصی که با مهارتهای تخصصی در بازار بورس فعالیت کردهاند، از همین بازار سودهای قابل توجهی به دست آورده و علاوه بر حفظ ارزش پولشان، سرمایه خود را نیز توسعه دادهاند.
مزیت دیگر این بازار، یکسان بودن فرصتهای موجود برای هر میزان سرمایهای است که وارد آن میشود. بسیاری از مواقع اتفاق افتاده که سرمایههای اندک مبتنی بر دانش و مهارت از بسیاری سرمایههای هنگفت به نسبت، بهره بیشتری از بازار بورس بردهاند.
اعمال دقیق قوانین نظارتی و نقدشوندگی بالا از دیگر مزایای این بازار است. بنابراین چشمپوشی از فرصتهای بینظیر بازار بورس به دلیل وجود ریسکهای سرمایه گذاری، در حالی که با آموزش و کسب مهارت میتوان از این ریسکها اجتناب نمود، منطقی نیست.
آموزش بورس به چه روشهایی امکانپذیر است؟
هدف از برگزاری چنین دورههایی، آموزش بورس به مخاطبان تازهکار است. مخاطبینی که هیچ آگاهی در مورد بازار بورس ندارند و با روشهای معامله و کسب سود در آن آشنا نیستند. در واقع شما با شرکت در این دورهها، صفر تا صد بورس را آموزش میبینید.
برای آموزش مبتدی نیاز به صرف هزینهی زیادی وجود ندارد و شما با مطالعهی مقالات آموزشی ارائه شده در وبسایتهای اینترنتی میتوانید به صورت رایگان آشنایی اولیه خوبی در مورد بازار بورس، مدیریت سرمایه، تحلیلهای تکنیکال و بنیادی، مدیریت ریسک و روانشناسی بازار کسب کنید. البته توجه کنید که برای کسب این اطلاعات به وبسایتهای معتبر مراجعه کنید و زمان ارزشمند خود را برای مطالعهی مطالب غیرمفید هدر ندهید. به علاوه دورههای آموزشی حرفهای نیز توسط برخی موسسات ارائه میگردد و با کمک آنها میتوانید آموزشهای مفید و آموزندهای را به صورت صفر تا صد در مورد بورس کسب نمایید. نکته مهمی که در انتخاب موسسه برای آموزش دورههای آموزشی بورس باید به آن توجه کنید، مراجعه به دورههای معتبر و موسسات مجاز است. در انتخاب دوره مناسب، بررسی برخی از موارد میتواند به شما کمک کند. لازم است در ابتدا بررسی کنید که مرکز موردنظر معتبر و علمی باشد، یعنی مجوزهای لازم برای آموزش تخصصی در این زمینه را اخذ کرده باشد. بررسی رزومه مدرسین و دستاوردهای آنان هم میتواند معیار مناسبی باشد. در مرحلهی بعد میتوانید روشهای آموزش و سرفصلهای دورههای آموزشی را به همراه هزینه و مدت زمان جلسات با هم مقایسه کنید. تحقیق و استفاده از نظرات اشخاصی که قبلا در دورههای این مراکز شرکت کردهاند نیز میتواند کمک کننده باشد.
آموزش صفر تا صد بورس چه کمکی در تبدیل سرمایهگذاری در بورس به یک شغل میکند؟
با توجه به اینکه یکی از جذابیتهای فعالیت در بورس به عنوان یک شغل عدم نیاز به حضور در زمان و مکان مشخصی است، مهمترین پرسش و دغدغهی علاقهمندان به فعالیت در بازار بورس این است که آیا میتوان در سودآوری و درآمدزایی از بورس به ثبات رسیده و به آن به عنوان یک شغل ثابت و پردرآمد نگاه کرد؟
ارائه پاسخ دقیق و درست به این سوال مستلزم بررسی سرمایه اولیه، میزان دانش و مهارت و عملکرد سرمایهگذار وابسته است. بنابراین استفاده از دورههای آموزشی معتبر قطعا کمک کننده خواهد بود. به علاوه موارد زیر هم تاثیر بسیاری در این امر دارند.
– عملکرد موفق در این حرفه هم مانند هر فعالیت یا شغل تخصصی دیگر به دانش، مهارت، تجربه، صرف زمان و صبوری نیاز دارد.
– به صورت ویژه در بازارهای مالی مانند بورس مهارت، اهرم اصلی کسب درآمد شما خواهد بود، بازدهی بالاتر مستلزم تخصص بیشتر است.
– لازم است علاوه بر تایم معاملاتی بازار، پیگیر عوامل اقتصادی، سیاسی و تحولات موثر بر فعالیت شرکتها باشید تا بتوانید فرصتهای سرمایهگذاری و زمان مناسب ورود و خروج به معاملات را شناسایی کنید.
– افرادی که بیشتر برای درک این بازار زمان بگذارند، با گذشت زمان حرفهایتر و هوشمندتر عمل میکنند و بازار برای سرمایهگذاران هوشمند خود بازدهی بیشتری به همراه دارد.
این آموزش چه مهارتهایی را شامل میشود؟
قبل از هر آموزش تخصصی، ابتدا لازم است با ویژگیهای بازار سرمایه آشنا شوید. سرمایهگذاری شما میتواند مستقیم توسط خودتان یا غیر مستقیم و به واسطهی نهادهای مالی انجام بگیرد. به هر حال شما پیش از ورود به بازار سرمایه و فعالیت به عنوان سرمایهگذار باید بدانید فضایی که وارد آن میشوید چه شرایط و قوانینی دارد. چه میزان سرمایه را میتوانید وارد این بازار کنید و با چه میزان از ریسک روبهرو خواهید شد. میزان سود و زیان در بورس چقدر است، پورتفوی چیست و انواع روشهای تحلیل در بازار سرمایه چه مواردی را شامل میشود. به علاوه سبدگردانی، افزایش سرمایه، قوانین مجامع بورسی، حجم معاملات و بسیاری اصطلاحات و مفاهیم دیگر وجود دارد که برای فعالیت حرفهای در بازار بورس ناگزیر به یادگیری آنها هستید. البته مهمترین اصلی که در دورههای به کارآموزان یاد میدهند این است که حفظ اصل سرمایه اولین و مهمترین مهارت سرمایهگذاری میباشد.
سخن نهایی
درست است که بازار بورس فرصتهای طلایی را برای سرمایهگذاری به معاملهگران ارائه میدهد ولی این توصیه مهم را فراموش نکنید که فعالیت هدفمند در بازار بورس مستلزم دانش و مهارت کافی باشد و ورود سرمایه به بازار بورس بدون دانش کافی، پیامدهای جبران ناپذیری برای سرمایهگذاران به همراه خواهد داشت. در نهایت در بازار صبر و بردباری برگ برنده سرمایهگذاران موفق خواهد بود.